Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : КИТАЙСКИ ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА
Публикувана от mikael на 2018/3/14 15:10:00 (2206 прочита)


Резултат с изображение за китайски хороскоп 2018 куче2018 година е годината на Жълтото земно кучеСъгласно Източният календар, господар на 2018 година ще бъде мъдрото и уравновесено Куче.Става дума за Жълтото Земно Куче, което от първите дни на своето проявление /То започва да е господар от 15 февруари 2018) ще започне да въвежда ред на нашата планета.Какво ще ни донесе Жълтото земно куче?

Трябва да кажем, че ще бъде период на много видове метаморфози, но всички тези промени ще се окажат за добро.
Ако трябва да сме честни самото Жълто земно куче не се стреми към големите промени и по принцип те не са заложени в неговия консервативен характер.Но все пак какви промени ще настъпят през 2018?

Първо и много важно е, че на Земята ще намалеят разногласията между Великите сили. Правителствата на различните страни ще кажат „Стоп” на продължителните войни, а след това ще започнат да искат да се договорят на дипломатическо ниво за успокоение на страстите. Миролюбивото куче ще ни научи всичките, че агресията не е най-добрият начин да се избавим от разногласията.
Спокойната и мъдра ще бъде 2018 година, включително и тези хора, които имат взривоопасен характер. Искат - не искат, те ще осъзнаят този факт, защото близките им трудно живеят в съседство със склад на боеприпаси.
Ако и Вашият характер е такъв, то знайте, че още в началото на 2018 година, Вашите близки ще започнат бунт, с помощта, на който, ще Ви призоват към ред и спокойствие.Решете, какво ще изберете, да овладеете нервите си или да се борите за семейното щастие, или пък завинаги да се простите със статуса на семейна особа.Не забравяйте, че Жълтото Куче олицетворява спокойната домашна обстановка, в която няма място конфликтите. Ако, все пак отново и отново подклаждате огъня на раздорите, семейната ви лодка ще потъне.
За всички, които смятат през 2018 година да започнат сериозна връзка Жълтото Земно куче ще Ви окаже много голяма помощ. Имайте предвид, че Жълтото куче е консервативно и не търсете партньор по дискотеките и нощните клубове. Всичко е много простичко. Възможно е Вашият нов партньор да е някой от старите Ви познати, с който Вие общувате по съседски или пък, с човек, с когото имате едно работно място.
Тези отношения ще се отличават със спокойствие, стабилност и простота. Да, възможно е в тях да няма изпепеляващи страсти /Жълтото Земно куче не ги толерира/, но тези връзки ще са основани на взаимно уважение и стабилност, на равнопоставеност и другарство. Те ще имат всички шансове да просъществуват за дълго.
Сега оставаме в очакване на времето, когато ще разберем, какво ни е приготвило Жълтото Земно куче, отнасящо се до финансовата сфера. Важно е да се знае, че кучето заделя особено внимание на тази сфера. Някои хора, с подкрепата на Жълтото куче ще успеят да достигнат до върхове в кариерата. Някои други, пък, именно през 2018 ще успеят да се докажат в сферата на предприемачеството. Земното куче ще подкрепя и онези, които се занимават с с творческа или изобретателна дейност. Жълтото земно куче ще ще се отнесе към тях с голямо уважение и ще ги възнагради, ще им даде възможност на творческите натури в огромна степен да реализират своите потенциални възможности.

За 2018 година, която е под знака на Жълтото земно куче, е важно да се знае, че ще се толерират честни, порядъчни и хора, които са готови да работят много, а не хазартни личности. Както разбирате, тази характеристика е основна за най-големият приятел на човека Кучето.


източник: evropea.com

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел