Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
НУМЕРОЛОГИЯ : Рожденната дата и професиите
Публикувана от mikael на 2018/4/9 6:00:00 (3057 прочита)


Резултат с изображение за професии
Казвали ли са ви, че сте направили грешен ход, избирайки дадена професия?
А случвало ли ви се е да изпадате в ситуация, когато ви се ще изведнъж да зарежете всичко до момента и да се захванете с нещо, за което винаги сте мечтали?


И ако случайно наберете смелост и сторите това, откривате неподозирани нови възможности. Оказва се, че нещата ви тръгват далеч по-лесно и бързо, а успехите като че ли сами ви търсят.
Според нумеролозите това не е случайно. Причината да не ви върви в работата може да е и грешният избор. Правилният много зависи от датата ви на раждане. Поне така казват италиански експерти в тази област. Дори и да не вярвате докрай на техните съвети, поне може да опитате. Току-виж се оказали прави.
Ето към какво трябва да се насочват хората, родени на съответните дати:

1. Най-яркото качество на родените на първо число, независимо от месеца, е силата. Много ги бива и в правенето на планове, могат да начертаят най-добрия път за постигане на замисъла. Родени стратези. Но и спортисти в силовите дисциплини.

2. Двойката отличава силно чувствителните хора. Те умеят да предават много красиво впечатленията си от нещата, които са ги развълнували. От тях излизат много добри поети. Но да се пазят от негативни емоции.

3. Чувствителни към нещата, които ги заобикалят, са и тройките. Невероятни разказвачи, те могат да опишат и най-незначителната история така, че да съберат куп слушатели. Непременно да се насочат към писане.

4. Родените на тази дата са влюбени в природата. Затова е добре да се насочат към дейност, която е на открито. Като земеделието, например. Обичат също така колективната работа. Могат да се насочат и към света на животните.

5. Петиците има два пътя пред себе си. Единият е да се занимават с химия, а другият - с ювелирна дейност, твърдят италианците. Според тях от родените на тази дата излизали най-добрите бижутери.

6. Слабостта на хората, появили се на шесто число, са децата. Те обичат малчугани и умеят да работят с тях много добре. Затова и най-подходящ вариант в техния случай е учителската професия. Стават и за възпитатели в детски градини.

7. Това, което не трябва да правят никога седмиците, е да играят на тото или на хазарт. Ще загубят със сигурност. Въобще финансовата дейност не е тяхна стихия. Но пък са родени за музиканти, и то свирещи на струнни инструменти.

8. Родените на осмо число са предопределени да бъдат на някакъв пост. Обикновен изпълнител не ги задоволява. Те трябва да ръководят. Ако пък е в банка, най-добре. Иначе започват да ръководят у дома, което не е най-добрият вариант.

9. Всичко артистично е подходящо за хората, проплакали на деветия ден от месеца. Единственото условие, за да успеят в избраната професия, е да учат. И то много. Без сериозна подготовка нищо няма да излезе.

10. Търговията е сферата, в която десетките плуват в свои води. Наред с това обаче на тях им върви и в музиката, и в изобразителното изкуство. Но не до такава степен, че да станат музиканти или художници.

11. Родените на 11-о число сразяват всички останали със знанията си. Те са природно надарени с интелект, но и умеят да добавят още към даденото. В никакъв случай не бива да са подчинени и обвързани с колективни дейности. Идеални са за учени.

12. На 12-и се раждат най-добрите оратори. Оттам следва да се насочат към професии, където тези им качества ще бъдат от решаващо значение. Добър вариант е да станат адвокати. Още по-добър - политици.

13. Това число насочва хората към дейности, свързани с имоти. От тях наистина излизат много добри брокери. Добре е обаче да ръководят или да работят самостоятелно. Другото, за което ги бива, е да бъдат тирани. Така че едно наум с тях.

14. Родените на 14-и често имат пророчески сънища или пък развиват паранормални способности. Но не бива да разчитат само на тези си качества. Умеят да боравят добре с числа, но трябва да се пазят от хазарт и пиене. Да се пробват като математици.

15. Добри данни за кариера като адвокат, политик или музикант имат родените на 15-о число. Но повече ще спечелят, ако се насочат към някаква благотворителна дейност. Например - да основат фондация, която се грижи за хората с артистични професии.

16. Хората, появили се на бял свят на 16-и, непременно да изберат работа без началник и без колектив. Най-добрият вариант е да вършат нещо в собствения си дом, където никой не им се меси. Литературата е много подходяща за тях. Стават и за дизайнери.

17. Родените на тази дата задължително да изберат нещо, свързано с финанси. В банка биха преуспели. Успех ще имат и ако направят собствено предприятие, дори и да съществуват твърде много рискове в началото.

18. С благотворителна дейност трябва да се занимават и онези, родени на 18-о число. Ако се включат към някоя фондация, то тя трябва да помага на най-бедните и най-онеправданите. Ораторският им талант ще помогне да намерят пари точно за тези групи хора.

19. Практичност е онова, което отличава 19-ите. Хората с такава рождена дата са също така изключително справедливи, обичат да помагат на другите. Лекарската професия е добър вариант за тях, особено хирургията и гинекологията.

20. Родените на 20-и биха вършили най-добре работа, свързана с религията. Без значение дали ще бъдат църковни служители, или преподаватели по вероучение. Но трябва да положат усилие и да се подготвят добре за пътя, който ще изберат.

21. Два варианта има пред себе си хората, родени на 21-о число. Единият е да станат певци, което ще им донесе много слава, но пък ще трябва доста да поработят преди това. Другият вариант е да изберат журналистиката, която също е точно като за тях.

22. Пред появилите се на 22-и в повечето случаи се очертава бляскава кариера. Особено ако изберат точната работа. В техния случай подходящи са: полицай, поет, юрист. Според италианците и в трите варианта биха достигнали върха.

23. Онези, които празнуват рожден ден на 23-и, нямат много богат избор. Но пък и онзи, който им се дава, е добър. Всъщност от родените на тази дата излизат най-прочутите и добри лекари, казват специалистите.

24. За 24-о число важи едно правило - с каквото се захване човек, трябва да кара докрай. Основният проблем на родените на тази дата са честите смени на настроенията и оттам - на професиите. Иначе от тях излизат добри актьори, брокери и търговци.

25. Появилите се на 25-и е добре да се насочат отрано към музиката, защото в тази област биха имали успех. Единственото, което трябва да избягват, е твърде дългите колебания. Другата сфера, в която много ги бива, е кулинарията.

26. Хората с число 26 в ЕГН-то не бива да се захващат с музика. Просто нямат достатъчно талант и ще си останат на средно ниво. Но пък ги бива на сцената като актьори. Или в занаятчийството. Всичко, което се изработва с ръце, им иде именно отръки.

27. Учител, журналист, търговец - всичко това е подходящо за родените на 27-о число. Добре би било обаче да не се обвързват с голям колектив. Ако са сами, ще имат най-голям шанс за успех. Увличат се и по източните философии.

28. Родените на 28-и могат спокойно да се насочат към архитектурата, тъй като имат данни. Ако не им се учи пък, да се захванат със строителство. Да се пазят от мързела, който при тях е много ярко изразен.

29. Хората, чийто рожден ден е на 29-и, имат нужда от ръководител. Те работят по-добре, ако има някой над тях, който да решава проблемите и да ги насочва в най-общи линии. В селското стопанство, но не сами, биха постигнали големи резултати.

30. На 30-и обикновено се раждат спортисти, твърдят италианците. Истината е, че появилите се на тази дата преливат от енергия, която просто трябва някъде да изразходват. А това в офис с работно време от 9 до 17 ч. не става.

31. В търговията биха имали успех онези, родени на 31-о число. Особено ако конкретната им дейност е свързана с много пътуване. Другият вариант е да станат шофьори. Успяват и ако работното им място е на кораб или самолет.

forum.mamita-bg.com

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел