Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
ЛЮБОПИТНО : Врачките – необходимо или опасно зло
Публикувана от mikael на 2018/5/15 6:00:00 (1322 прочита)

Резултат с изображение за врачки

Ние сами за себе си формираме позитивната желана промяна в живота си. Но? Понякога ходенето при гледачката вече е стъпка към промяната. Най-важното е – не се опитвайте да вредите с гадание или магия на някого – всичко ще се върне върху вас или върху децата ви.

Затова, ако има нещо, към което се стремите, колкото да искате, важното е да заявите, че желанието ви не бива да вреди на никого, включително и на вас самите. А и гледачката не може да реши проблемите ви – да даде съвет, да поговорите за бъдещето, понякога всеки има нужда от друга гледна точка.

Но не изпадайте в крайности. Ходенето от врачка на врачка няма смисъл, ако сами не хванете живота в ръцете си. Понякога хората си гледат сами. В това има голям плюс – човек вижда за себе си много положително. Човек е склонен сам да се залъгва и при това със знак плюс. Но все едно, по-добре е да не вдигаме завесата на бъдещето, а да се постараем да решим сами или с помощта на астролог или психолог проблемите вътре в себе си .

chudesa.net

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

chudesa.net

'; svejo_bgcolor='FFFFFF'; svejo_skin='standard'; svejo_theme='standard';
Микаел