Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Кармични връзки и кармични натоварвания
Публикувана от mikael на 2017/2/28 6:00:00 (18493 прочита)

Резултат с изображение за karma

Често говорим за Съдбата, за Кармата и за тяхното влияние върху нас, но какво е по- точно Съдбата.Под Съдба се разбират факторите, определящи нашия живот и по- точно онези от тях, които смятаме за неподвластни на нашата воля. В древността се е вярвало, че съдбата е в резултат от волята на божеството и всеки се раждал с вече 'написана' съдба.

Всъщност нещата стоят по- различно в реалността, фактически предопределеност няма и в огромната си част живота на човек се определя от неговите мисли, желания и действия. Освен нашите желания и действия, обаче и други неща подпомагат или пречат на на реализацията ни.

Първите по важност от тях са характеризиращите енергийното поле, те са по рождение, това са влиянието на числата и вибрационните излъчвания на звездите / планетите и постоянните звезди/освен това влияние оказва и енергийното поле и взаимодействието му с околната среда и близките ни хора. Важен фактор е и каузалността/ причинно- следствената връзка между случващите се събития/, така наречената Карма.

Комбинацията от взаимодействието им с нашите мисли, емоции и действия определя нашия живот и по- точно онова, което наричаме Съдба.

Нека разгледаме някои от основните, започвайки от последния- Кармичните записи.

Какво представляват кармичните записи?

Това е информацията, записана в енергийното ни поле за всяко действие, мисъл или емоция и последствията от тях, както в тази, така и за всяка една от предишните ни реинкарнации. Но не всеки запис представлява кармично натоварване. То се получава при влагането на негативни емоции в записа или ако урока целящ душата да е в по- пълна хармония със себе си и околния свят, не е усвоен правилно.

При наличие на подобен проблем подсъзнанието го определя като приоритетен, и насочва всички ресурси към ситуациите, водещи към неговото разрешаване. За съжаление, тъй като хората с подобен блокаж имат и блокаж в 6- та чакра те не могат да установят проблема и той след определен период от време води до патологични изменения в енергийното поле. По същество това представлява кармичното натоварване.

Симптомите на подобен род енергийни нарушения са традиционните: нервно напрежение, често главоболие, проблемен сън, агресия- външна или вътрешна/автоагресия/, както и различни нервни или психични нарушения и депресии. Проблеми с общуването, както явни така и подтиснати такива, които с времето се развиват в социални и професионални провали.

Особен случай представляват кармичните връзки- това са интимни връзки, започнали в предишна реинкарнация и въстановени през настоящата. Такива връзки са силно емоцонални, най- често са приливи и отливи. Записите на двамата взаимодействат и в резултат се наблюдава и явно доминиране на единият партньор или несподеленост на чуствата. Възможна е ситуация, при която да има намеса на външни фактори.

С времето проблемите в подобна връзка се усложняват сериозно, но за разлика от обикновенните връзки едни подобни отношения, ако не бъдат хармонизирани и изчистени от допълнителните негативни структури, водят до енергийни блокажи в чакрите като най- ясно изразен е проблематичния личен/интимен/ живот.

Как да определите дали в семейството ви има кармични натоварвания или родово проклятие без да се обръщате към парапсихолог. Отговорете на въпросите с„да" или „не".

1. Във вашия род не са известни имената на предците до пето коляно.

2. В рода ви често по време на спор се чуват реплики: "Аз не съм ти син(майка, сестра, баща и т.н.).

3. В рода се съдят и карат за наследство.

4. В рода доброволно се отказват от бащиния дом (Кракът ми повече няма да стъпи в този дом).

5. В рода има много, които са били или са в затвора.

6. В рода има много вдовици и вдовци.

7. В рода има (особено през поколение) алкохолици, наркомани.

8. В рода има самоубийци.

9. В рода има много нещастни или бедни хора.

10. В рода има безплодни бракове.

11. В рода има болни от рак.

12. В рода има умствено изостанали, дауни, олигофрени.

13. С вродени дефекти на крайниците.

14. Има самотни хора.

15. Вие разполагате със сведения, че някой от вашите близки е бил интерниран, репресиран.

16. В рода има мъртвородени деца.

Ако имате дори три положителни отговора съществува почти стопроцентна вероятност от наличие на родово проклятие до седмо коляно.

За съжаление, в наше време има много малко родове, които да не са пострадали от родови проклятия. Всичко е в поражението на рода. Страшно е да се види, как момиче не може да устрои личния си живот, защото нейният дядо е изнасилил жена. Не по-малко страшно е, когато някой млад мъж има постоянни травми по ръцете: както се оказва неговият дядо бил голям майстор и някой друг си е пожелал тези златни ръце да изсъхнат.

Родовите проклятия се премахват трудно и дълго, някои лечители след това боледуват.И все пак може да се премахнат, стига да се намери подходящия маг.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел