Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
ЛЮБОПИТНО : Интервю за вестник “Седмица” от 2004 г.
Публикувана от mikael на 2008/11/3 8:00:00 (2458 прочита)

Микаел е Астролог,Астропсихоаналитик,Лечител и Космичен Маг.Владее телепатия и хипноза. От седем години работи в тази област негов пра дядо,който е живял в Старозагорска област също се е занимавал с лечителска дейност,като народен лечител.Микаел споделя ,че дарбата се предава през поколения.Постоянно пътува,работи в градовете Казанлък,Русе, Разград,Карлово,В.Търново и Плевен.Поради силната посещаемост предстои да бъдат включени и други градове в неговия график.Като лечител Микаел може да влияе върху енергийните полета следствие на което може да се лекуват –депресии,мании,фобии,високо кръвно налягане,костно-ставни заболявания и други свързани с нарушение на енергийния баланс в организма.

Смятате ле че българинът е предразположен към психоанализа?

Като цяло – не!Хората ся прекалено недоверчиви към неща ,които са им необясними.
Психоанализата е сложна и нейния смисъл не е разбираем за всеки.Вярва се повече в “чудеса” и мистика отколкото към аналитичното решение на съществуващия проблем.Във времето много хора, ще достигнат до истини ,които на този етап са табу за тях и тогава времето на сляпата вяра , ще залезе и ще се роди ново време на логично мислещият човек.

Как напрежението в ежедневието се отразява върху психиката ?

Живеем в доста трудно време от ежедневието ни лъха скептицизъм,защото вярата и волята са много важни,а почти ги нямаме.Сивотата поставя човек в един омагьосан кръг от който не може да излезе.Напрежението е основният проблем,след него идва психическата натовареност, а на нея се дължат повече от 80 процента от всички болести с първоначален източник-нарушение на нервната система.

Към кое се проявява по-голям интерес – ясновидството или астрологията?

Аз съм сензитив това е дарба -да правя предсказания базирани на моята екстрасензорика или така нареченото психотронно зрение ,което ми помага да чета мисли от разстояние и да проследявам минали,настоящи и бъдещи събития .Астрологията е много древна наука,която може да проследи даденостите от които би могъл да се възползва един човек.Астрологията и екстрасензорика се обеденяват в методиката на моята дейност.

Какво мислите по въпроса за магиите и отрицателнити енергии?

Въпреки различните становища те съществуват.Магиката е древна наука и се е използвала от посветените Магове през всички епохи .Днес също има хора ,които владеят силата да пренасочват енергията и да създават определени мисловни форми.Аз не практикувам тези ритуали въпреки ,че имам перфектни познания в Магиката.Работя единствено за неутрализиране на негативни мисловни форми.

Как ще накарате недоверчивите да ви повярват?

Да такива определено има ,но аз не желая да убеждавам никого .Опита и познанията ми говорят сами за себе си.Този процес е двустранен и ако го няма доверието е безсмислено да си губим от личното време.Всеки има право на личен избор в живота.


автор: Микаел

Всички права са запазени - „Астрологичен център по феноменология- Микаел" ЕООД

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел