Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Всеки зодиакален знак има цветове, които му влияят благоприятно
Публикувана от mikael на 2018/3/9 6:00:00 (2815 прочита)

Резултат с изображение за цветовеТова може да бъдат цветове на дрехи или на храна. За едни хора едно може да е полезно и приятно, но на други да не се отразяват толкова добре.

ЧЕРВЕН - Този цвят стимулира творчеството, жизнената енергия, активира земните сили, усилва страстта и смелостта, ободрява и придава сила за нови постижения.


Храните и дрехите с червен цвят благоприятстват работата на бъбреците и способстват образуването на червени кръвни телца.


Червеното е цветът на Овена, Лъва, Стрелеца.


ЖЪЛТ
- Това е цветът на душевното богатство и благородството. Той ободрява, поддържа отлична работата на жлезите, стимулира мисловните процеси.


Храните и дрехите с този цвят помагат при нарушения на храносмилането, успокоява нервите, премахва психическото и нервното натоварване.


Жълтото е цветът на Близнаците, Везните и Водолея.


ЗЕЛЕН
- Този цвят уравновесява и неутрализира. Това е цвят на надеждата, хармонията и съзряването. Той влияе на обмяната на веществата.


Храните и дрехите със зелен цвят възстановяват и успокояват очите и нервите, стимулират работата на вегетативната и нервната система.


Зеленото е цветът на Рака, Скорпиона и Рибите.


СИН
- Този цвят успокоява, уравновесява. Той способства за отнемане на болката, намаляване на възпалението.


Той отпуска и затова е много подходящ при изгаряния и висока температура. За тези, които в работата си контактуват с много хора, синьото прави енергийна защита.


Синьото е цветът на Телеца, Девата, Козирога.

chudesa.net

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел