Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Къде и как да откриеш своята половинка
Публикувана от mikael на 2018/7/13 6:00:00 (1101 прочита)

Резултат с изображение за сексуални партньори
Парадоксално, но факт: самотата е бич на големите градове. Статистиката сочи, че всеки втори жител на мегаполис живее в горда самота. Повечето самотни дами обаче все пак мечтаят да срещнат своя принц. Бедата е там, че мнозина не знаят къде и как да завържат познанство.


Приятел в нужда се познава
На ОВЕНА му е най-лесно да се запознае, ако предложи на някого помощ в труден момент. Да допуснем, че вече си усвоила тренажорите в съседния фитнес клуб и можеш да блеснеш с майсторството си пред новаците. Покажи им как работи бягащата пътечка или велотренажорът, а по-нататък е въпрос на техника. Изобщо най-доброто място за запознанства за подвижния Овен са стадионът, басейнът, ски пистата, спортната зала.

Най-трудна е първата крачка

На ТЕЛЕЦА, като един от най-консервативните зодиакални знаци, винаги му е трудно да направи първата крачка. В такъв случай използвай силната си страна - умението си да готвиш вкусно.

Направи изкусителни курабийки и в навечерието на някой празник почерпи съседите или колегите си - сред тях може да се окаже мъжът /жената/ на твоите мечти!

Знанието е сила

Перспективно запознанство за БЛИЗНАЦИ обещава посещението на изложба, музей, пътуваща експозиция. Трябва предварително да се погрижиш за информация, която хвърля светлина върху експонатите. В този случай винаги можеш да вметнеш в монотонния разказ на екскурзовода няколко ефектни фрази, които да привлекат към теб десетки очи! Само не бърбори безспир, не се опитвай да изречеш всичко на един дъх - можеш да направиш нужното впечатление с няколко кратки, но ударни забележки.

Сватовете идат!

В търсенето на втора половинка РАЦИТЕ е най-добре да се доверяват на помощта на роднини. А ако сред тях има сватовница, буквално трябва да я носиш на ръце - докато преброиш до две, тя ще ти е намерила половинката. Не бива обаче да разчиташ само на съдбата, въплътена в лицето на сватовницата!

След като тя си свърши работата и ви запознае, трябва да проявиш инициатива - покани харесалия ти "обект" на кино, театър, дискотека, пикник.

В зона на особено внимание

ЛЪВЪТ обожава да бъде на показ, в центъра на вниманието. Ето съвета към теб: попадайки в голяма шумна компания, не се притеснявай! Шегувай се, пускай остроумия, разказвай анекдоти, танцувай, с една дума привличай вниманието - и скоро непременно ще се намери човек, когото ще покориш със своята разкрепостеност и чар. А най-добрият вариант за запознанство е театралното студио, в което ще можеш да
блеснеш с таланта си в пълна степен.

Обожателят ти скоро ще се появи на хоризонта.

Служебен роман

ДЕВАТА е силна със своята работоспособност, затова на представителите на този знак е присъщо да създават интимни връзки в офиса. Важното е навреме да вдигнеш глава от бумагите и да разгледаш добре колегите си. Ако никой сред тях не отговаря на твоя идеал, намери благовиден предлог да посетиш някоя партньорска фирма. Не оставяй без внимание нито партньорите, нито конкурентите, нито надзорните органи!

И не съди за човека от пръв поглед.

Приятното плюс полезното

ВЕЗНИТЕ се оправят чудесно в модата и обожават да се разхождат по бутиците дори когато са с празна кесия - просто за настроение. Съчетай приятното с полезното: натъквайки се в магазина на объркан купувач, подай му ръка и го посъветвай какво му отива. За запознанство това е напълно достатъчно!

Екстрийм

СКОРПИОНЪТ слабо се съобразява с това, дали е свободно или заето сърцето на харесалия му човек. Нещо повече - всеки уважаващ себе си представител на знака се старае да разбие чуждо семейство и да отмъкне нечия половинка. С такъв подход кръгът на търсене на партньор е практически неограничен.

Но все пак за теб са за предпочитане хората с рискови професии.

Това може да бъдат спасители, пожарникари, полицаи, летци, монтажници, военни кореспонденти, тираджии.

Лов и пътешествия

На СТРЕЛЕЦА му е най-лесно да се запознава по време на пътуване.

Представителите на този знак не могат да стоят на едно място. Ако имаш нужда от запознанство, незабавно стегни куфарите за някой курорт или поне за екскурзия.

Сред спътниците ти някой със сигурност ще докосне сърцето ти.

Всичко си има чалъм

КОЗИРОГЪТ е изключително консервативен знак, затова дори някой много да му хареса, едва ли ще прояви инициатива. Затова пък той има други предимства - на първо място деловитост и практичност. А щом е така, запознанствата си той трябва да създава на делова основа. Предложи помощта си при избора на строителни материали например на някой съсед, обясни му как да потърси квалифицирани майстори за ремонт на жилището си. С една дума - използвай силните си страни, и на всяка цена ще намериш човека, който ще ги оцени по достойнство.

Еврика!

ВОДОЛЕЯТ страшно си пада по компаниите, затова може би най-малко от другите се нуждае от съвети как да си намери втората половинка. Но дори досега да не си я открила, не се огорчавай. "Роди" в главата си ценна идея и започни да я споделяш с познатите си. Този, който повярва в теб, който те подкрепи на думи и на дело, навярно ще ти стане идеален партньор и в живота.

В търсене на златната среда

РИБИТЕ имат два кусура: в началото на познанството са много страхливи, но за сметка на това после стават прекалено натрапчиви и дотегливи.

Постарай се да спазваш златната среда! Тъй като всички Риби обожават природата, това трябва да се използва като предлог за запознанство. Друга твоя любима тема е "доброто отношение към конете". На хиподрума бързо ще станеш свой човек сред постоянно присъстващите, останалото ще се случи от само себе си.

chudesa.net

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел