Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Хора “индиго” спасяват света
Публикувана от mikael на 2009/7/10 15:50:00 (1479 прочита)


снимка на Хора “индиго” спасяват света -2012
Гответе се, шестата раса идва с планетарен катаклизъм, тръби руски учен

Фантастичните филми за Армагедон ще се сбъднат много по-скоро, отколкото сме очаквали. В главната роля на спасителите на човечеството обаче няма да са американците, а българите.Само след три години петата човешка раса, чийто представители сме всички ние, ще еволюираме в шеста. Това ще стане след планетарен катаклизъм. Сензационното изявление принадлежи на руския учен д-р Алексей Шадрин.
"През 2012 година на Земята наистина ще се случи нещо, но това няма да e краят на света, както го описват духовни водачи и някои секти.

Човечеството ще преживее вибрационен преход", обяснява световноизвестният психолог. Той опровергава предсказанията на някои религии, че ни чака Апокалипсис. И Нострадамус, и календарът на маите, сочат 2012-а като година на Страшния съд и край на земното летоброене. След нея Земята нямало да бъде същата.


Теорията на Шадрин наистина е революционна, защото е в съвсем друга посока. Според нея Денят на Страшния съд всъщност ще бъде ден на вибрационен преход. Природният феномен ще настъпи на 21 декември 2012 година. Тогава в продължение на 15-20 минути всички живи същества ще станат дезориентирани и ще бъдат обхванати от необичайна паника и страх. В резултат на това те ще станат изключително агресивни. Ще настъпи хаос, някаква масова лудост, в която много хора може да пострадат.

"Това е времето, през което Земята повишава вибрацията си и преминава в ново еволюционно състояние", обяснява д-р Шадрин, който е сред водещите специалисти в света по регресионна терапия и изучаване на преражданията. Смисълът на теорията му е, че не Апокалипсис, а преломен момент очаква човечеството след три лета.
За да мине по-леко, този момент е в ръцете на хората, които д-р Шадрин нарича "индиго". Много от тези свръхчовеци живеят и в България. Те ще са като спасители за останалите, тъй като ще им помогнат да преодолеят трудния период по-безболезнено.

Хората "индиго" винаги са съществували, обяснява ученият. Физически те са като всички останали. Различават се по своята енергия и духовната си извисеност. Освен това са с ниска социална агресия, повишено чувство за справедливост и необикновени качества. Те могат да достигнат духовно съзнание, в което да се освободят от стреса, хроничната умора, психо-емоционалните сътресения. Притежават още едно силно оръжие - могат да обединят усилията си, за да не допуснат светът да бъде обхванат от хаос и безконтролна взаимна агресия.

Хората "индиго", много от които обитават и нашите земи, всъщност са шестата раса. По време на краткотрайния преход само те ще се чувстват комфортно. За това в този момент от тях ще зависи и до голяма степен в каква посока ще поеме светът. Възможностите са две, убеден е Алексей Шадрин.

Път към "тъмните векове" и анархията или път към благополучието. Неблагоприятната възможност ще донесе на хората много трудности и постоянна борба за оцеляване. Повечето няма да имат работа и няма да могат да изхранват семействата си. За да бъде изходът добър, ще трябва хората да се посветят на доброто и духовността. На това ще ги научат "индиго".

Руският изследовател посочва и доказателствата, че денят на преход приближава. Според него това са природните катаклизми, неконтролируемата агресия, изкуствените икономически кризи, безспирните локални войни. Според него вече човечеството е задействало програмата си за саморазрушение и е въпрос на броени месеци хората да вдигнат оръжие един срещу друг, да плъзнат вируси и различни инфекции. За да не се случи тази масова лудост, човечеството трябва само да си помогне, като се събуди от този кошмар.

Това може да стане чрез обучение за преминаването му от състоянието на агресия, безнравственост и доларопоклонничество към духовност и просветление, което дава "индигото". Онези, които не успеят да еволюират в шестата раса, не ги чака нищо добро. Шадрин сега поема на едногодишна мисия в нашата страна. Целта на обиколката, която ще направи известният по цял свят парапсихолог, е да подготви българите за тежките дни, защото корените му били в България.

2012-bg.com

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел