Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ СЕ ПОЗНАВАТ ПО АУРАТА
Публикувана от mikael на 2018/3/13 6:00:00 (881 прочита)

Резултат с изображение за енергийни вампири

Аурата е биополето на човека, по което можем да "четем" езика на неговото тяло. Роуз Роузтрий, признат специалист и учител в сферата на личностното развитие, в книгата си "Аурата.

Тълкуване чрез всички сетива" ("Кръгозор") разкрива тънкостите на аурата и посочва как човек да се научи да разпознава тази фина енергийна структура. Познаването й според Роузтрий носи изключителна полза, защото съдържа много информация за скритите ни способности.Всеки човек има духовни дарби и може да улови и тълкува аурата. Роузтрий разкрива над 100 техники за разпознаване и използване на аурата. Те ще ви научат как да вниквате в житейските си роли, да се зареждате с положителна енергия, да избирате подходящи приятели и партньори, даже да правите вълнуващ и удовлетворяващ секс!Авторката учи по какви признаци човек би могъл да разкрива лъжците, енергийните вампири и досадниците, как да открива на пазара истинските плодове и зеленчуци, без още да ги е вкусил. "Всичко можете да разкриете по аурата, казва Роузтрий, даже и неща, за които никога не ви е минавало през ума."Всъщност всеки от нас е имал своя неосъзнат "контакт" с аурата, особено на друг човек. Сигурно ви се е случвало да сте в обкръжението на хора или личност, която ви отблъсква и носи негативни емоции, без дори да я познавате. Тази оценка за човека на практика идва от неговата аура. Вашата аура "разчита" тази на отсрещния и реагира според нейните качества и вибрации.Когато между две аури има синхрон, те вибрират на сходни честоти и хората неосъзнато се харесват, привличат. Но ако аурите се отблъскват, тогава хората изпитват неприязън, безпокойство, желание миг по-скоро да напуснат обкръжението на въпросния човек.Всеки, който има интерес към духовното познание, знае колко важно нещо е аурата и защо е добре да може да я разчита. По света има и специалисти, които изключително чрез излъчването на аурата диагностицират и лекуват.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел