Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Свръхестествени способности
Публикувана от mikael на 2018/6/7 6:00:00 (898 прочита)

Резултат с изображение за телекинеза

Определението "свръхестествени способности" е доста неточно. Тези способности всъщност са потенциални, т.е. всеки човек е възможно да ги притежава.В зависимост от това дали им се обръща внимание и дали биват развивани по някакъв начин, свръхестествените способности или ще процъфтят, или ще останат непроявени. Две са явленията, които най-много вълнуват учените. Телекинеза и телепатия.

Телекинезата представлява способност да се въздейства върху неживи предмети. Чрез волята да се премества стрелка на компас, да се издигат предмети във въздуха, да се огъват метални изделия, да се гаси пламък на свещ от разстояние. Сред психофизическите феномени телекинеза е едно от най-интригуващите.


Отбелязано е, че телекинезата, както и другите пара психологически способности, понякога се появяват в резултат на травми, заболявания, стрес, удари.
Това потвърждава мисълта за скритите резерви на човешкия организъм, особено на мозъка.В историята са известни случаи, когато хора от разстояние огъвали, премествали, издигали във въздуха вилици, лъжици и други предмети, както и завъртали стрелката на компаса, променяли хода на часовниците, разпръсквали облаци.


Разбира се, до това умение може да стигнем и сами стига да се упражняваме.
Трябва да си направите много лек спираловиден конус от хартия, да го завържете на капронова връв и да го закачите да виси. После трябва да седнете в молитвена поза и мислено да се опитате да почувствате енергията в слънчевия си сплит.

Постигнете ли това се опитайте да насочите тази енергия към върха на пръстите на дясната ръка, а после и на лявата.


Щом почувствате потока от енергия между дланите, разтворете ги на разстояние около 30 см. Би трябвало да усетите плътността на въздуха между ръцете и тръпки по дланите си.

След това, насочете енергията обратно към слънчевия сплит.
Повторете това упражнение 15-20 пъти. За да приключите, насочете за последен път акумулираната енергия към върха на пръстите и на двете ръце и без да напрягате физически китките, се опитайте да я изпратите към хартиения конус и да го завъртите в произволна посока.

Упражненията за трениране на телекинетични способности трябва да се провеждат редовно, но при първите признаци на умора трябва да се спира за почивка.
Не бива да се допуска преразход на енергия в организма, затова задължително след упражненията трябва да се извършва презареждане на организма.

Второто човешко и далеч не толкова свръхестествено явление е телепатията. Много от древните народи са общували свободно със своите мъртви чрез нея.


Думата телепатия идва от гръцката дума “теле” (далечен) и “патия” (чувство) – иначе казано далечно чувство. Ако се докаже, че телепатията съществува, това ще бъде най-голямата революция в комуникирането, и разбира се, в контрола на мозъка.По света над телепатията работят учени, военни, парапсихолози. Телепатията е нещо напълно естествено за културите, които още не са влезли в цивилизацията.


Кахуни, хавайските шамани, с помощта на мисълта контактуват със своите умрели близки.
Австралийските аборигени твърдят, че без думи контактуват не само помежду си, но и с дърветата и камъните. Споменаване на телепатичните явления се среща и в Библията, но са били приписвани на светци.Сега много хора са убедени, че телепатичното контактуване може да се случи.
Необходимо е спокойствие и съсредоточаване, за да се влезе в състояние, което синхронизира двете мозъчни полукълба и позволява по-добро използване на мозъка.

Явлението “дистанционно предаване на мисловно и зрително съдържание” е било описано още през 1882 година от англичанина Фридрих Райерс.
Но историците знаят, че пионер на телепатията е бил Юлий Цезар, който е имал способността ментално да приема информация от бойното поле. Цезар е бил убеден, че другите контактуват по телепатичен път и е унищожил техния култ.
Блага Димитрова
Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел