Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
НУМЕРОЛОГИЯ : Ако сте родени на дати........
Публикувана от mikael на 2018/10/18 6:00:00 (2373 прочита)

Резултат с изображение за нумерология
1,2,3,4,5,6,7.........

1.Имаш силна воля, разчиташ на себе си и си независим. Обичаш да планираш, но не и да градиш. Склонен си да отлагаш, можеш да диагностицираш по-добре, отколкото да предписваш. Имаш добър ум, обичаш да разрешаваш сам нещата си и разчиташ повече на ума, отколкото на сърцето. Ти си практичен и в същото време идеалист. Способен си за голяма преданост, но не си демонстративен. Обичаш да бъдеш насърчаван и въпреки твоята независимост си много чувствителен. Имаш голямо количество неизразена сила.

2.Много си емоционален и много чувствителен към атмосферата, сред която се намираш. Малко си нервен и разсеян, но лесно се сприятеляваш и си обичан от приятелите си. Обичаш хората да се занимават с теб, защото си с топло сърце и жадуваш за любов. Избягвай настроенията и всички неща, които имат тенденцията да те подтискат. Обичаш материалната лекота и комфорт, макар че невинаги си склонен да правиш усилия за тях. Трябва да пишеш поезия или по някакъв начин да култивираш таланта си за ритъм и музика.

3.Имаш голяма жизненост и бързо се възстановяваш от болести. Твоето въображение е живо и можеш да направиш приказка от най-незначителната случка. Трябва да пишеш и да се занимаваш с работа, която дава простор на литературните ти способности. Нужно е да разширяваш интересите си и да бъдеш зает. Ти си с интензивни и крайни чувства. Понякога имаш емоционални кризи, но въпреки това бързо се възстановяваш. Обичаш обществото и си изразителен, когато имаш слушатели. Лесно се задоволяваш и използваш най-добре условията. Неспокойствието ти изисква интереси извън дома и работата ти, която те ангажира.

4.Голям любител на природата, дома, фамилията и дървата. Много добре би успял в манифактурата, строителството, а също така и в някаква работа, свързана със земята. Трябва да се занимаваш с музика, художество или склуптура като ограничен предмет, макар, че можеш да търгуваш с всяко едно от тях. Ти си доста установен в своите възгледи и склонен да ги налагаш на други, чувствайки себе си господар на правилата и етиката. Страдаш много от твоята любовна натура, защото вярата ти в дисциплината те затруднява да изразиш любовта, която чувстваш, или да получиш тази, която ти е нужна. Ти си неуморен работник и си склонен да увличаш другите. Трябва да настояваш да бъдеш весел и да отделиш време за игра, иначе има вероятност да стопиш спестяванията си за лекари.

5.Ти си лесно приспособим, добър помагач. Със силно въображение. Имаш чудесен ум и се разностранно развит. Чудесен компаньон си и обикновено караш нещата бързо да се движат. Обичаш живота и се променяш от едно към друго с голяма бързина. Би имал успех в химията и правото. Нужно ти е семейство, но би се отказал да си обвързан. Имаш добър глас и можеш да създадеш удоволствие с пеенето си.

6.Любовта е главната нота в твоята природа. Копнееш за похвала и оценка и си нещастен от критиката. Търсиш компания, изсипваш твоите чувства върху един, докато трае привързаността, но тъй като 6 търси винаги своя идеал и рядко го намира, ти се опитваш отново и отново, така че си спечелваш репутацията на леконравен. Обичаш децата, но твоите собствени не са необходими за щастието ти. Ти си добре протежиран, но в постоянен страх от мизерия. Умен си без да си интелектуален, имаш чудесни способности да имитираш и би успял на сцената, ако твоят път на живота ти даде възможност. Би успял в предприятия и леко би спечелил пари или подкрепа в тях. Имаш литературни и артистични заложби

7.Трябва да се научиш да се задълбочаваш. Имаш остър ум и си способен на дълбок умствен анализ. Никога не трябва да спекулираш или да играеш комар. Нужно е да проучиш всеки детайл на работата, с която се занимаваш. Никога не приемай съвет противен на твоята собствена интуиция, която е много силна. Трябва да чакаш, а не да търсиш. Имаш талант за струнни инструменти или орган, нюх към парични въпроси и би успял като банкер. Не обичаш да променяш мненията си. Избягвай брак в този цикъл, защото не е лесно да направиш физическа нагласа в седморката. Когато е възможно, излизай от града за почивка. Прекарвай част от всеки ден сам.

8.Ти си творческа натура. Трябва да избереш, кариера свързана с обществените науки. Не трябва да влизаш в равноправни съдружничества, а да си глава на твое предприятие. Би могъл успешно да ръководиш банкови предприятия, големи корпорации или организации. Винаги трябва да изразяваш честност или постоянство, за да имаш постоянен успех. Повече обичаш книгите, отколкото четенето. Склонен си към големи жестове, даваш големи суми като колекционер или меценат на изкуствата. Обичаш да се изтъкваш и фамилията ти да е на почит

9.Привличат те изкуствата и публицистиката. Склонен си към метафизика и обичаш да я свързваш със световните проблеми. Ти си литератор и имаш силна воля. Можеш да успееш почти във всяка артистична служба, да се увлечеш от писателство или издателска дейност. Трябва да имаш широко образование и сам да избереш професията си. Принадлежиш на света и рядко можеш с успех да водиш личен живот. Избегни брака в този цикъл, тъй като 9 е завършител и има наклонност да скъса с раздяла, макар че любовта може да остане неизменна. Ще предприемеш дълги пътешествия и ще си обект на много промени.

10.Трябва да имаш разностранни интереси, тъй като си способен и можеш да вършиш много неща наведнъж. Склонен си да се чувстваш изолиран и онеправдан, ревнуваш приятелите си. Имаш чудесен ум и силна воля. Имаш творчески талант и макар, че принадлежиш на търговския свят, трябва да култивираш изкуството като страничен интерес, главно музика или художество. Много си гостоприемен, но не домакин и не трябва да бъдеш натоварен много със семейни грижи. Имаш голяма жизненост и лесно се възстановяваш от физически и емоционални болести.

11.Имаш много решителност и постоянство, но твоята енергия и желание са колебливи, с драматичност в действията. Бляскав, но нервен и напрегнат вътрешно. Имаш бързи реакции, но трябва да внимаваш интелектът да не потопи интуицията ти. Склонен си да наложиш своите собствени схващания за морала много остро и не даваш място на човешкото уравновесяване. Твоята любов и чувства са крайни и без разум. Трябва да пазиш здравето и нервите си и постоянно да се бориш против неуравновесеността си. Избягвай всяка наклонност към събиране на пари за свои собствен пиедестал. Ти си обект на крайности - на височини и дълбочини. Запомни, че ти е дадено голямо господарско число.

12.Ти си бляскав, магнетичен, с въображение, много убедителен в аргументацията си, в спор и прекрасен говорител. Обичаш живота, имаш добре уравновесен ум. Би бил прекрасен адвокат или актьор. Имаш високи идеали и много артистични заложби. Трябва да тренираш себе си за някаква мисия в живота, да поддържаш интелектуална активност, да избягваш тенденцията към крайни настроения. Можеш да станеш прекрасен архитект. Склонен си към флиртове и афери. Завърши каквото почнеш и избягвай тенденцията да разпиляваш.

13.Това е число на противоречия - творчество и безпокойство. Ти си сензативен, страдащ от околната си среда и си обект на експлозии. Имаш добър ум, упорита воля, силна любовна природа, но рядко я показваш. Страдаш, често си неразбран, смятан за неразумен. Склонен си да бъдеш диктатор, но инак си прекрасен управител. Можеш да рисуваш или да моделираш, но най-добре би успял в търговията. Най-добрият ти успех е в работата със земята, мини, геоложки проучвания. Обичаш униформа, но мразиш войната. Домът е от жизнено значение за твоето щастие.

14.Разностранен и двойнствен, имаш разсъдителен и пророчески ум. Щастлив си в шанса и си чаровен комарджия и залъгвач. Не си артистичен, но се нуждаеш от някаква форма на изкуството за развлечение. Трябва да работиш в предприятие с голям мащаб. Ожени се млад, защото си склонен към чести промени в по-късния живот. Много си емоционален, винаги могат да те спечелят чрез твоите чувства и симпатии. Избягвай всички изкушения. Ти си мост между физическия и духовния свят и имаш големи съзидателни и разрушителни сили.

15.Ти си под протекцията на хармоничното 6. Имаш много дарби и трябва да постигнеш голям паричен успех. По-скоро поглъщаш знанията, отколкото ги придобиваш чрез упорито учене. Привличаш към себе си приятели, подаръци и възможности. Способен си за много саможертви и би служил на една справедлива кауза или един обичан приятел, но не би се подчинил на превъзходство. Склонен си към професионална кариера на адвокат, доктор, дипломат или държавник. Винаги създаваш впечатление на младост. Ти си щедър и склонен към лични благодеяния, отколкото към обща филантропия. Обичаш своя дом.

astro.velida.net

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел