Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
АСТРОЛОГИЯ : Зодиакални съюзи и съвместимост-Стрелец
Публикувана от mikael на 2009/9/17 18:00:00 (1917 прочита)

снимка на Месечен хороскоп СТРЕЛЕЦ септември 2009

Стрелец – Овен


Един към друг взаимно се допълват, "искрата" пламва още от пръв поглед. Хармонични и благополучни отношения и добър брак.Стрелец - Телец


И тук сериозни връзки и брачен съюз между тях е обречен на гибел, понеже не лежи на здрава почва. Възможна е само кратка физическа авантьора.

Стрелец – Близнаци


Между тях нещата стоят малко по-различно. Типични съветски авантюристи, търсещи компания по пътищата. Близнаците непрекъснато търсят нещо ново, а Стрелецът преследва своя далечна цел. И единият, и другият не желаят повече да съзряват. Те са настроени повече приятелски, отколкото любовно. Често главно заради децата поддържат връзката, която иначе отдавна е разпаднала.

Стрелец - Рак


Стрелецът притежава тази жизнена сила и енергия, която притегля Рака и физически, и духовно, но въпреки това между тях е възможна преди всичко само идеална дружба и идеално делово сътрудничество. Бракът им е обречен на провал.

Стрелец - Лъв


Брачен съюз между Лъв и Стрелец е не само проблематичен, а и обречен на неуспех, провал, раздяла, развод. Неудачни са деловите връзки и съдружия.

Стрелец - Дева


Тук е съвсем друго. Има различия в темперамента и във възгледите за живота на всеки един. Въпреки това има голямо физическо привличане, но бракът често е наблагополучен и обречен на провал.

Стрелец - Везни


Тук Щастлив и благополучен брачен съюз може да има между тях само ако е съществувала силна и взаимна любов. Възможни са добри другарства и делови връзки.

Стрелец - Скорпион


При тях благоприятни са условията за приятелство и дружба, не е изключено сравнително добро сътрудничество, но то трябва да е на базата на доверие и взаимно разбиране. Брак между тези партньори е неблагополучен.

Стрелец - Стрелец


Такъв съюз се отличава с огненост, живот, веселие, богат опит, забавни интимни преживявания и леки безобразия, пътувания, изненади. Добро съжителство и перспективи.

Стрелец – Козирог


Тук съюз между двата зодиакални представителя е удачен в тези случаи, когато съществува физическо привличане и когато Козирогът съумее да задоволи сексуално Стрелеца. В противен случай ще има нападки, обиди, обвинения, раздели.

Стрелец – Водолей


За благополучни отношения помежду им има нелоша даденост. В този объркан свят и двамата гледат с едни и същи очи и са почти идентични в реакциите си. Двамата ценят свободата и независимостта, и двамата са самостоятелни. Между тях има и физическо привличане. Браковете обаче не са много щастливи.

Стрелец - Риби

Ако не броим силното физическо привличане, брачен съюз между тези представители на зодиака е често проблематичен, и по-точно - неблагополучен. Имат много различия и противоречия, които не могат да се преодолеят почти никога.

astro.velida.net

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел