Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
БИОЕНЕРГОТЕРАПИЯ : Биоенерготерапия
Публикувана от mikael на 2017/7/31 6:00:00 (6729 прочита)


Резултат с изображение за bioenergoterapia
Всяко живо същество притежава биоенергия, благодарение на която съществува във физическия свят. Всеки индивид създава около себе си енергийно биополе, чийто размери и вид зависят от множество фактори.


Биополето може да бъде определено като едно своеобразно енергийно лъчение на положителна или отрицателна енергия.

Видът на енергията се определя от индивида-образувате на съответното биополе.

Негативните черти на характера (в т.ч. негативната мисловна дейност), заболяванията (вкл. наднорменото тегло), наличието на полеви паразити и др.негативно-енергийни натрупвания съответно отслабват по начало положителното човешко биополе и с времето го превръщат в негативно и дори много силно негативно.

Когато даден човек навлезе в биополето на такъв силно негативен индивид, той може да почувства симптоми на физикално ниво – главоболие, отмаляване, прилошаване, настръхване, тръпки, хлад и др. Важно е да се знае, че наличието на силно въздействащи полеви паразити също може да доведе до образуването на силно негативно поле.

И благодарение на точно такива паразити лекуват повечето от биоенерготерапевтите-псевдолечители, които се оказват абсолютни вредители.

Силното положително биополе е много по-рядко срещано отколкото негативното биополе. И това се дължи на заболяванията, които всеки човек носи (в повечето случаи без да знае, поради латентният им характер), както и на чуждородни негативни енергийни натрупвания, които, както статистиката показва, едва един на всеки двеста човека не носи.

Силно положително биополе може да притежава само този, който е изчистил абсолютно всички негативни енергийни натрупвания от себе си. В най-общи линии може да се каже, че биоенергията като величина не е константа. Тя се влияе от множество фактори, както постоянни, така и временни.Към последните се отнасят и т.нар. тленни и нетленни полеви паразити, които временно могат да се прикачват към човешкото биополе, от което да си набавят нужната енергия.

Всички негативни преживявания в живота на хората са свързани с разход на огромно количество биоенергия, която канализирана в положителна посока би била от изключителна полза за всеки отделен индивид, както и за цялото общество. Заради огромния разход на биоенергия е възможно нестабилни индивиди да достигат дори до припадък след скандали и разправии, както и да не могат да се възстановят и да усещат умора и отпадналост дори с месеци.

Негативната мисловна дейност е един от главните разходители на биоенергия. С негативната си мисловна дейност човек несъзнателно превръща положителната си биоенергия в отрицателна и я насочва към унищожаване на своите собствени, а и на чужди психични и физични структури, което от своя страна води до скъсяване на човешкия живот. Тук е уместно да отбележим, че дори притесненията на майката, за това дали няма да се случи нещо лошо на детето й докато пресича също са вид негативна мисловна дейност, която несъмнено вреди.

Мисленето трябва да бъде винаги позитивно. И за конкретния пример майката трябва да мисли не как детето й може да пострада, а точно обратното – как тя го е научила да пресича правилно и то ще се справи отлично не само този път, но и всеки следващ път, до края на живота му!

Притесненията и страховете не помагат с нищо на никого.Напротив те изразходват биоенергията и правят тези, които ги излъчват още по слаби и беззащитни – атакуеми от множество негативни сили.

Силата на положителното и на отрицателното мислене е известна на всеки. Различават се начинът, по който би се почувствал човек, ако си представя красиви и приятни неща и моменти, дори в продължение само на една минута, и начинът, по който би се чувствал ако за същото време, а дори и за по-малко види във въображението си грозна и неприятна сцена или се върне назад в спомените си били те неприятни или приятни(последните също вредят, защото създават у човека неосъзнато чувство за носталгия по добрите стари времена).

Биоенерготерапия биха могли да упражняват, както хора със силно положително биополе, така и хора със силно отрицателно биополе. Нека последното не звучи странно, поради сложните механизми на трансформиране и насочване на енергията в определено направление. Разликата между лечението с положителна и отрицателна енергия е там, че при насочване на трансформирана отрицателна енергия е възможно да се наблюдава положително повлияване, но то е с временен характер. След това същото заболяване ескалира наново, като в повечето случаи е съпроводено с редица други заболявания, или направо спящи заболявания се развиват в много кратък срок от време и водят до пълна разруха на психично и физично ниво.

Пътят на заболелия индивид по-нататък е ясен. Така,че от изключителна важност е да се поверявате в ръцете само на биоенерготерапевти, които имат силно положително биополе и черпят енергия само от позитивни енергийни източници!Разпознаването на псевдо-лечителите от обикновения човек не е лесно. Трябва да се знае, че повечето от гадателите, ясновидците и тези, които се занимават с изчистването на негативни влияния претендират, че могат и да лекуват.

Какво представляват заболяванията?

Това, което алопатната медицина не изучава и не само, а и дори се присмива на него е залегналото в основата на така успешната китайска медицина- учение за строежа на човешкото енергийно тяло. Увреждането на енергийното тяло предхожда заболяванията на физическото тяло. След излекуването на енергийното тяло започва лекуването на физическото тяло. Негативните черти на характера като вид негативни енергийни натрупвания(определящи кармичното състояние) също са предпоставка за развитие на заболявания у човека.

Затова напълно здрав може да бъде само този, който е изчистил характера си и тялото си от негативни енергийни влияния, били те негови собствени или чуждо родни. Тук е уместно да бъде добавено, че много важно място заема негативната мисловна дейност и страхът, като фактори за болестообразуване. Затова можем да припомним: „Здрав дух в здраво тяло.” или „Без „здрав дух” няма здраво тяло!” Запомнете! Излекуването започва с промяна!

Тъй като всеки болен е с негативни енергийни натрупвания (в противен случай нямаше да е болен), за да започне излекуване е необходимо да бъде отстранена причината за заболяванията, а именно (в повечето случаи съвкупността) от полеви паразити, негативни черти на характера, вредни навици и други. Биоенерготерапевтът може да бъде основен помощник за вашето оздравяване, но изчистването на характера Ви зависи само от Вас самите. Все пак основното, заради което човешките същества се прераждат на планетата Земя е еволюция, чрез извисяване на духа.

Кликнете за да разгледате документа от НИЦМБ издаден на Микаел

http://mikael7.com/modules/content/index.php?id=6

Повече информация за видове чакри и тяхната функция в организма

http://mikael7.com/modules/xforum/viewtopic.php?topic_id=86&forum=3

ПРИЗНАЦИ ,КОИТО ПОКАЗВАТ ЧЕ ИМАТЕ СРИВ В ИМУННАТА СИСТЕМА И НАЛИЧИЕ НА НЕГАТИВ В ОРГАНИЗМА!

1. Отпускате се трудно без допълнително въздействие, напр. алкохол, телевизия.

2. Имате усещане за физически дискомфорт, дължащ се на някакво напрежение.

3. Имате хронически нервен стомах.

4. Гризете ноктите си или имате друг навик като тропане с крак или почукване с пръсти.

5. Чувствате необяснимо изтощение.

6. Често имате главоболие.

7. Желаете да загърбите нещата, които трябва да свършите.

8. Отлагате, бавите се, мудни сте.

9. Трудно се концентрирате.

10. Пушите, за да намалите напрежението, раздразнението или да отпуснете нервите си.

11. Тъпчете се с храни без питателна стойност когато сте нервни.

12. Използвате алкохол срещу напрежението и нервите.

13. Използвате транквилизатори за същата цел.

14. Използвате други лекарства за нерви.

15. Чувствате, че сърцето ви бие, дори когато сте в покой.

16. Ръцете и краката ви често са студени дори в топла стая.

17. Потите се прекалено много.

18. Никога не се чувствате отпочинали.

19. Раздразнителни сте.

20. Потиснати сте.

21. Често сте тревожни или ви обземат различни мании.

22. Често имате чувството за вина.

23. Припряни сте, имате чувството, че времето работи срещу вас.

24. Спите лошо.

25. Храните се набързо, в движение.

26. Имате нереалистично високи изисквания към себе си.

27. Чувствате се като че ли имате твърде много отговорности.

28. Незадоволени сте и дори нещастни от- работата си, прекалено се ангажирате с отговорности.

29. Нетърпеливи сте за неща извън вашия контрол, например, когато чакате на опашка или когато автобусът закъснява.

30. Чувствате се зависими от решенията на другите.

31. Лесно се дразните, нервирате и ставате язвителни, когато нещата не вървят добре.

32. Подлагате на изпитание чистотата на човешките взаимоотношения, дори с хората, които най-много обичате.

33. Разсеяни сте толкова, че забравяте къде оставяте разни предмети (напр. ключовете си), или, след като излезете от къщи, не си спомняте дали сте изключили печката.

34. Имате ниско мнение за себе си.

35. Чувствате нужда винаги да правите по две неща едновременно, например да кроите планове, докато шофирате, или да работите докато се храните.

36. Често хапвате "на крак" за да успеете да свършите цялата си работа или защото се успивате.

37. Изпивате поне 3-4 чаши кафе, чай, кола или какао на ден.

38. Имате чувството, че губите по-голямата част от свободното си време напразно.

39. Струва Ви се, че не може да продължавате повече така.

40. . Страхувате се да се върнете на работа, когато сте вкъщи.

41. Често ви се иска да проспите по-нататъшния си живот.

42. Неспособни сте да спрете да мислите за служебните проблеми дори и вкъщи.

43. Имате чувството, че срещате малка подкрепа от другите.

44. Чувствате, че повечето неща в живота са несправедливи и нечестни и че е безполезно да ги промените към по-добро.

45. Чувствате, че нещата никога няма да станат по-добри, а само по-лоши.

46. Струва ви се, че никога няма да можете да се наспите и през целия ден сте изтощени.

47. През повечето време ви се иска хората да ви оставят на мира.

48. Чувствате, че животът е безсмислен.

49. Чувствате се безполезен и нежелан.

50. Обиден сте на другите

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел