Микаел център

алтернативна медицинатуристическа агенция

Хороскопите на Надиа

счетоводна кантора SAGITTARIUS - Русе

Консултация с биоенерготерапевт

Потребител

Потребителско име:

Парола:


Забравена парола?

Регистрирай се!
КАРМА И СЪДБА : Някои способности на деца Феномени
Публикувана от mikael на 2018/5/13 6:00:00 (1021 прочита)


Резултат с изображение за деца


Какво бихте казали, ако научите, че във Филипините живее 12-год. момиче, което благодарение на ясновидските си способности диагностицира болести и лекува като полага ръка над болните? Да, дори е подкрепяна от класически лекари.

Или че 9-год. Джеймс има дарбата да открива вода и петрол и вече е милионер? ако някой ви каже, че Мария, която наскоро стана на 5, си играе не с деца като нея, а с джуджета и елфи? Или Никол - тя е дъщеря на банкер и ще навърши 14 г. - която казва на баща си кой ще го посети на следващия ден?

Ангелика пък е едно малко съкровище от провинцията и е доста мълчалива, но може да предсказва близката смърт на непознати хора.

...

3 г. германско момченце започна да говори изведнъж гръцки без никакъв акцент, едно друго дребосъче се интересува от археология, а един 15 г. младеж от околностите на Щутгарт положи матура с 6.00, с което стана най.младият студент в Баден-Вюртенберг. 6 г. момче свири така, сякаш години наред не е правило нищо друго, а самото то не е от семейство на музиканти.

...

Една майка ми каза, че малката и дъщеря легнала на леглото с баща си, който ичетял приказка, и вдъхновена от безоблачното небе казала: "Вече съм била там. Веднъж за много дълго и веднъж за много кратко."

Друг път, когато съседката им лежала на смъртно легло, а семейството говорело помежду си дали като почине, ще срещне майка си на небето, момиченцето казало: "Не, само мъжа си (починал наскоро). Майка си не. Тя ще е едно небе по-високо. Точно когато съседката ще отиде на небето, майка и ще се качи едно небе по-нагоре."

И накрая казала на майка си: "Когато умреш, ние също няма да се срещнем. Винаги ще си едно небе по-високо от мен. Чак когато отново стана бебе, може би, ще се видим."


Семейството на 5-г. Рита от Регенсбург било много опечалено от смъртта на баба и. На въпроса защо са толкова тъжни, и казали, че умрелите хора отиват или на небето или в ада. На погребението малката рита задърпала ридаещата си майка за ръкава и учудено я попитала, защо всички продължават да са тъжни, след като баба и стояла отстрани на гроба и наблюдавала случващото се. Тя дори била оградена от сияйна светлина, която преди нямала.

Как реагирала майката? "Дете мое, ти и твоите фантазии. Когато хората умират, вече не са между нас. Сигурно си гледала някакъв филм, където е имало такова нещо. Потърпи още малко, погребението ще свърши и ще можеш да си играеш с децата."

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел